En kort presentation av mig och mitt hundliv…

2 år gammal och mitt mysdjur i sängen var den svarta dvärgschnauzertiken Peggy. Hon försvarade mig med sitt liv när hon ansåg att det var nödvändigt.
På bilden, 14 år gammal, tillsammans med en av min mammas pudlar, Cherie, som vi även tog en del valpkullar på. Cherie var en fantastisk liten dam, duktig på appellplan och klok som en pudel i stallet med mina ponnys Jacky, Raztas och Mint.

Raztas

Mint

Jacky
När jag var 16 år flyttade jag och min pojkvän in i en studentlägenhet på 19 kvm och eftersom vi hade så gott om plats tyckte vi det var helt okej när Elisabeth Söderberg ringde och frågade om vi kunde ta en ung schäfertik, Sporrens Saskia (Tramsa) på foder. Vi var oskiljaktiga tills hon gick bort 14 år gammal.

Sporrens Saskia

Tramsa med kompis

Min första egna valpkull
1980 föddes min dotter Jenny och samma år köpte jag Karlskronaplans Hundvård i Malmö vilken jag drev i 10 år. Jenny har vuxit upp med världens bästa barnvakt Tramsa.

Jenny som ung handler

Jenny och Killkenny’s Ikaros
1982 blev det så äntligen terrier! En irländsk terrier, SUCh Mikehills Pole-Star (Trickie). Jag hade turen att köpa valp av Solweig Lamme som blev min mentor i terriervärlden.
Av Solweig köpte jag också hanen SUCh Mikehills Questin (Tuff) som jag hade många framgångar med, bla två gånger Best In Show och en hel del grupplaceringar. En hund jag aldrig glömmer!

Det blev några kullar ”Dare Devils” hemma hos oss

På irländsk terrierutställning
1986 föddes min son Danny. Hans bästa vän blev en dotter till Tuff och Trickie, SUCh Killkenny’s Betty Boop.
Men sedan april 1996 är det bara en hund som gäller, nämligen Indianfox’s Mayflower (Tammy).
På en utställning 1994 i Bäckaskog (Sydsvenska Terrierklubben) såg jag en ung, svart/vit hane som jag inte kunde släppa med blicken. Det var Ragnhilds Lelle-Lille, en släthårig foxterrier. Sagt och gjort, jag ringde Annika Larsson och bad henne höra av sig när hon hade något till mig. Det tog sin lilla tid, närmare ett år innan hon ringde och sa att nu kunde jag komma om jag var intresserad. VISST!, mitt första släthår, Indianfox’s Winsome Flower (född februari 1995), fick bli min stamtik. Något jag ALDRIG ångrat!